Zorgboerderij d'n Hof

Activiteiten;

Wij vinden het belangrijk dat de gasten zich bij ons thuis voelen en een zinvolle dag beleven. Wij stimuleren onze gasten deel te nemen aan de dagelijkse gesprekken en dagactiviteiten. Bewegen, gym, spel en creativiteit zijn dagelijkse bezigheden. Onze gasten kunnen activiteiten doen die binnen hun mogelijkheden en intresse liggen.

 

Omdat zorgboerderij d'n Hof gevestigd is op de Berkershoeve zullen de gasten in het aspergeseizoen betrokken worden bij de aspergeteelt en het verwerkingsproces. Zo kunnen ze in het seizoen elke dag naar voren lopen om een bezoekje te brengen aan de boerenschuur waar ze gezellig bij het authentieke winkeltje een kopje koffie kunnen drinken. Ze zien en beleven op dat moment de gezelligheid van het komen en gaan van klanten die in het winkeltje komen. 

Ook is er een jeu de boulles baan waar zowel de campergasten en de gasten van de dagbesteding gebruik van mogen maken. De drukte kan op deze manier opgezocht worden. 

We maken iedere dag een drie gangen menu, en de voorbereidingen daarvoor doen we samen, met zoveel mogelijk groenten uit eigen tuin.  

Bij zorgboerderij d`n Hof is er vanuit de huiskamer aan de ene kant een heerlijk uitzicht over de akkers en aan de andere kant, is er zicht op de dierenweide. De bloemen, kruiden en moestuin is volop in aanplanting. Met deze aanplanting gaan we de komende tijd samen met onze vrijwilligers en gasten volop aan de slag.